Att valja tatuvering

Att valja tatuvering är inte alltid like enkelt...

Som vi tidigare sagt, alla borde ha haft minst en tatuering, men vad tatuering du väljer är mycket beroende som du är som person.

Att välja rätt tatuering är ett mycket viktigt val. Det kommer att vara där livet ut, och det kräver att du tänker noga igenom tatuering att välja.

Tre sätt som kan hjälpa dig att ta reda på vad tatuering att välja, är att tänka på följande:

  1. Erfarenheter. Tänk på de viktiga erfarenheter och händelser i ditt liv som kan passa som en tatuering. Du kan göra din egen symbol eller hitta färdiga original symboler.
  2. Människor. Vid tatuering namnet på din fästman eller vänner är knappast en bra idé. Ingen vet vad framtiden ger. Angelina Jolie fick reda på precis hur dåligt denna idé var, när hon bort henne stor tatuering med namnet på sitt ex. Men det betyder inte att du inte kan använda människor för att få inspiration för tatueringar. Fundera på vad du lockas till med personer som du älskar idag. Det kan vara din pojkvän, eller stora historiska personligheter. Vilka egenskaper är dessa människor?
  3. Personligen. Detta är verkligen det ultimata, och även om du kan hitta massor av inspiration från de två ovanstående är det verkligen på det personliga planet som ska få den inspiration du behöver för att välja en tatuering som är meningsfullt för dig.

För att hitta tatueringar, hänvisa till denna lista med databaser.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige