Underhålla din tatuering

För att få en tatuering betyder mycket för fysisk och psykisk förberedelse. Men vad händer efter tatuerare har gjort?

En tatuering måste bibehållas. I synnerhet de två-tre veckor efter du har fått den tatuering.

I synnerhet de första dagarna efter tatuering är på plats måste du vara försiktig. Tatuerare i Sverige kommer alltid att ge er lite information om vad man ska göra och inte göra, hur lång tid det kan gå innan du duschar, tur i bandage och utsätta den för solljus, etc.

Underhåll av tatuering

Bandasjen får inte Taes av förrän tidigast 3-4 timmar efter tatuering, kanske måste det vara i flera dagar, beroende på hur tatuering storlek etc. Fråga din tatuerare konto, han / hon vet detta.

Tvätta tatuering när den har grodd. En mild såpevask med sin hand och inte några brutala tvätta med krubba-borste självklart. Torka av det med att lägga en trasa över den och klappa försiktigt med handen ovanpå. Om din tatuering börjar klia, bara hålla ut i minst en vecka.

Använd solen grädde på tatuering under de första månaderna efter att du fått det, speciellt om du har en tatuering med många färger.

Att känna till hur man kan upprätthålla en tatuering är viktigt. Instruktionerna kommer du vanligtvis få frän din tatuerare, om han inte ge dig denna oönskade, det är bara att fråga, och du kommer att få den information du behöver veta.

Din första tatuering? Hitta en tatuering kan du vara stolt över här
tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige