Typer av tatueringar

Tatueringar kommer i alla former, färger och storlekar. Här är en eventuell delning.

Det finns många typer och kategorier av tatueringar.

Tribal Tatueringar

Tribal tatueringar har funnits i hundratals år. Dom är traditionellt svarta eller mörka tatueringar på armar och ben, men mer färgrika kombinationer har också blivit vanligare med ett modernt och primitivt utseende.

Korsrygg-tatueringar

Särskilt bland kvinnor är detta populärt. Normalt används tribal tatueringar, men även blommor, hjärtan, fjärilar, eller asiatiska symboler är populära tatueringar på korsryggen för flickor.

Skipper-tatueringar

Dessa är mycket vanliga på äldre sjömän. Anker och läppar på bröstet och forarmer är vanligt. För kvinnor blir dessa bara mer och mer populärt att ha på hals och axlar.

Draketatueringar

Det finns väldigt många olika draksymboler, från den äventyrliga och Hollywood-inspirerade, till de kinesiska och mystiska. Dessa har varit mycket populärt i Sverige under de senaste 3-5 åren.

Keltiska tatueringar

Mycket vanligt för personer med Celtic bakgrund, men nu också populära bland dem som inte har en sådan samhörighet. Keltiska tatueringar och tribal tatueringar kan också passa bra ihop.

Hitta tusentals tatuveringsdesign

För att hitta tusentals originella tatueringsdesign, bör du prova denna sajt med tattoo designs, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar tatueringar..

Galleriet är tyvärr inte gratis, men några dollar har ju trots allt de flesta råd till i detta sammanhang, eftersom en tatuering kommer att vara där hela ditt liv. Tattoo-databasen har pengarna-tillbaka-garanti för 8 veckor om du inte är nöjd.

Vill du sätta ett permanent märke på kroppen från en uprofesjonell design så vi kommer inte att stoppa dig, men du kommer att ångra senare. Vi skulle hellre rekommendera en prisbelönt design från världens bästa designers, och det får du i Tattoo Designs.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige