Vilken smärta det är att tatuera sig

Frågan kommer upp igen och igen, så vi måste ta oss tid att svara på det en gång för alla. Är det en smärta att tatuera sig?

Det är inte ett ont att tatuera sig. Det är - dock - bara vår subjektiva uppfattning. Pain-tröskeln är unikt för alla.

Tatueringar och smärta

Vi upplever alla smärtan lite annorlunda, eller närmare sagt: "Vi har alla en unik smärta-teskel. Med det som utgångspunkt är det svårt för oss att bestämma om tatuering kommer att smärta för dig.

Tatueringar och skräckhistorier

Du kanske har hört en del skräckhistorier om att få till tatuering. Det har till stor del sällan mycket att göra med verkligheten.

Ja, människor har besvimt det att tatuera sig. Och folk har börjat skrika / gråta, även längst ytterligheter (som vi visar i våra Video galleri).

Men oroa dig inte. Vid besvimt människor har när de är tatuering eller visa sådant hysteriskt beteende som nämns här har andra orsaker än vad det skulle kunna se ut. Det finns en rädsla för att tatuera sig som gör att människor svag eller börjar tjuta. Liten har att göra med smärta från att ta sig till tatuering.

Om vi ska vara rättvisa så det är inte nödvändigtvis stora annorlunda än en timme vid tandläkaren. Det kommer att göra lite av en smärta ibland, men om man är så fördomsfulla, det är nästan alltid bra (dvs du undvika dumma ut i tattoo-studio).

Tatueringar i känsliga områden

Det är inte mycket ont att tatuera sig. Vissa områden av kroppen är mer känsliga, och det finns definitivt områden där man måste stå ut med lite smärta. Detta är dock vår subjektiva uppfattning, och du bör inte titta på det på något annat sätt. Är vi att tatuera tungan, ögonlocket, eller vissa intima kroppsdelar, så skulle du förmodligen bli ganska så smärtsamt. Men annars är det därför inte särskilt ont.

I varje fall den tatuering är en tillfällig "smärta" (om alls kan omfattas av denna term, "smärta"). När du är klar, du är också klar med den största "smärta". Med andra ord: inte stort farligare än en timme vid tandläkaren.

Tänk på det sätt, att tatuerare är människor och människor är alla unika. Liksom för tandläkare, så det finns försiktiga tatuerare och tatuerare att bara köra på och behandla dig som en duk. Vårt tips: Använd ett par minuter på att lära känna din tatuerare innan du tatuerar dig.

Övertygade om att ni inte kan göra värre, särskilt?

Nu när ni vet lite mer om vad man ska tatuera sig, och att det faktiskt inte gör så ont att vissa människor vill det, och turen är redo att hitta din dröm-tatuering.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige