Förberedelserna inför tatuering

För att få en tatuering du är nöjd med är det viktigt att du använder tid för förberedelser.

För ett bra resultat är det viktigt att göra din forskning innan du får en tatuering.

För att få en tatuering är nog lite mer komplicerat än att ge en tatuerar din tillåtelse att sticka sina nålar på huden. En tatuering är en permanent märke i huden som du kommer att ha cirka 20 år, och även när du går i pension. Det är ett varumärke som du vill ta med dig i graven, med tanke på att du inte gör något för att ta bort det senare.

Den gyllene regeln är att välja en tatuering som du kan vara nöjda med och stolta över för resten av ditt liv. Borttagning av tatuering kostar mycket pengar, och resultatet är inte alltid så lyckat. Dessutom är det sagt att det är mycket smärtsamt att ta bort en tatuering. Så det är bäst att undvika detta genom att ta bort tatuering vid en senare tidpunkt, och snarare spendera mer tid på förberedelser innan du får en tatuering.

För att få en tatuering är inte en som gäller alla ditt liv, och det är bättre att undvika brådska att skaffa en tatuering snabbt, utan istället tänka igenom och planera vad du ska göra.

Varför skaffa en tatuering?

Innan du tatoverere du bör tänka igenom varför du vill ha en tatuering. För en del är svaret kanske inte helt klar, de bara vet att de vill ha en tatuering. För andra är svaret tydligt, och de tror att kanske det är en naturlig del av människans historia, eller de tycker att det är naturligt när man jämför med den kultur / miljö de är en del av.

I alla fall, det är bara ett bra val att skaffa en tatuering, om du gör det av personliga skäl. En tatuering har mest att du som idivid att göra, även om kultur, historia, och tradisjner också kan spela en avgörande roll.

Tatueringar, hygien och säkerhet

Säkerheten av att tatuera sig är viktigt. Det är bättre att använda en erkänd tatuerar att vidta hygien och säkerhet på allvar. Godkänt av berörda organ är också en betydande faktor för tattoo-sjappe du väljer.

Det är viktigt att din tatuerare använda steriliserad utrustning, särskilt nålen måste vara steriliserade. Vill de engangsutstyr vittnen också om seriøsitet och att de tar hygienen på allvar.

Du bör äta innan du tatuera dig. Viss erfarenhet smärta när de tatuera sig (alla gör väl i viss mån, men vi har tittat på tidigare, det är faktiskt inte så besvärligt att många kommer att ha det.

Ät mat innan du tatuera dig, och se till att blodsukkeret är stabil. Då de mindre chanser att få koppla av medan du tatuering, och du vill att uthärda smärtan bättre.

Hitta en erkänd tatuerar

Det är inte läge att använda lärlingar att utföra de tjänster. Tänk på att din tatuerare vil göra ett permanent märke på din kropp och du vill se att din tatuerare är professionella och har ett erkänt rykte. Hitta någon som är kvalificerad och, ännu viktigare, en som är respekterad i Sverige. Ignoranse i förhållande till detta vittnar liite seriøsitet, och det kommer på bekostnad av resultatet.

Placering av din tatuering

Bestäm var du vill ha tatuering placeras innan du går till en tatuerare, och använde tid att tänka igenom detta. Tatovert du i ditt ansikte, du måste veta att detta kan komma på bekostnad av sysselsättning och karriär senare i livet - oavsett om det finns sådana, men så är det bara, och du måste tänka på detta när du gör ditt val. En del föredrar att stanna kvar inom t-shirt webbplats, medan andra använder hela kroppen som en duk. I alla fall, det är ditt val, och det är du och ingen annan som bör avgöra detta för dig.

Välj det bästa-designade tatueringar

Detta är verkligen en av de viktiga punkter: Välja en design som du är nöjd med, och att ni kommer att vara lika nöjd med cirka 10 -, 20 - och kanske 50 år. Du kan gå till "magefølelsen" / intuition och välja utifrån denna. Eller så kan du använda ett mer strategiskt synsätt, som vi har beskrivit i vår artikel Välja tatuering.

Oavsett vad du gör för att komma fram till en design du är nöjd med, så det är viktigt att du har tillgång till god design. Även om du bör göra din egen design, det är också viktigt att ha en bra inspirationskälla. Och om du kommer att använda en existerande konstruktion så måste du också ha tillgång till god design.

Vi rekommenderar att hitta tattoo design här, där du kan hitta prisbelönt design av mycket god kvalitet. Alla mönster är original, de har utvecklats av några av världens bästa tattoo-designers. Det kostar några få dollar för att få tillgång till databasen, men trots allt är en tatuering bör du ha ditt liv. I det stora hela är de små belopp det kostar att få tillgång till databasen försumbar, och vi anser det geniala formgivare förtjänar varenda krona de kan få, för det är kroppen konst när den är som bäst.

En annan databas som du kan betala för att få tillgång till, och som också har professionell design är dessa tattoo designs. Det innehåller också många professionella design av mycket god kvalitet.

Här hittar ni dom finaste tattoos, och du kan använda dessa designs för att få tillgång till några av världens bästa tatueringar. Här hittar du alla stilar, från kinesiska tecken, drakar, tribal symboler, djurmotiv, och lika bra som något annat du kan tänka.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige