Populära tatueringar

Vilka tatueringar är mest populära? Se här!

Tatueringar är bara mer och mer vanligt i alla slags kulturer och miljöer.

Kanji

Detta är den japanesiske stil, som är mycket populär bland unga kvinnor - utöver den stilen är förstås populärt bland både kvinnor och män i deras hemländer.

Blommor och växter

Dessa tatueringar bärs ofta av unga flickor liksom äldre kvinnor. Detta är en tidlös klassiker som aldrig slutar att förföra och imponera.

Skallar

Bikere och rockere älskar dessa tatueringar, och är fortfarande lika populära som de var på 90-talet. Skallar i tatueringar är faktiskt en av de stilar som vi kan spåra flera tusen år tillbaka. Men bara under de senaste åren har de haft en tydlig form de har nu. Finns med en Komisk / humoristisk twist, eller kan det vara realistisk design, eller "mörk" design.

Tatueringar av stjärnor

Ofta tillämpas på undersidan av handleden och ben. Varierar från enkla star-symbolerna för avancerad design.

Korsrygg-tatueringar

Särskilt bland kvinnor är detta populärt. Normalt används tribal tatueringar, men även blommor, hjärtan, fjärilar, eller asiatiska symboler är populära tatueringar på korsryggen för flickor.

Keltiska tatueringar

Mycket vanligt för personer med Celtic bakgrund, men nu också populära bland dem som inte har en sådan samhörighet. Keltiska tatueringar och tribal tatueringar kan också passa bra ihop.

Skipper-tatueringar

Dessa är mycket vanliga på äldre sjömän. Anker och läppar på bröstet och forarmer är vanligt. För kvinnor blir dessa bara mer och mer populärt att ha på hals och axlar.

Drake-tatueringar

Det finns väldigt många olika draksymboler, från den äventyrliga och Hollywood-inspirerade, till de kinesiska och mystiska. Dessa har varit mycket populärt i Sverige under de senaste 3-5 åren.

Tribal tatueringar

Tribal tatueringar har funnits i hundratals år. Dom är traditionellt svarta eller mörka tatueringar på armar och ben, men mer färgrika kombinationer har också blivit vanligare med ett modernt och primitivt utseende.

Hitta tusentals tatuveringsdesign

För att hitta tusentals originella tatueringsdesign, bör du prova dessa tatuerings-design, där du kan hitta några av världens finaste och bästa tatueringar tatueringar..

Sajten är tyvärr inte gratis, men några dollar har ju trots allt de flesta råd till i detta sammanhang, eftersom en tatuering kommer att vara där hela ditt liv. Tattoo-sajten har pengarna-tillbaka-garanti för 8 veckor om du inte är nöjd.

Vill du sätta ett permanent märke på kroppen från en uprofesjonell design så vi kommer inte att stoppa dig, men du kommer att ångra senare. Vi skulle hellre rekommendera en prisbelönt design från världens bästa designers, hitta en bra tatuering här.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige