Bra tatueringar på välkända macho män

Här är några välkända män med coola tatueringar. Dessa kommer att dra på honor, och de tjänar pengar. Kanske tatuering med ett finger i spelet.

Dwayne Johnson

Har två tatueringar: A Samoanska tatuering som täcker hela den vänstra axel, och en svart nötkött med röda ögon på höger arm. En av Hollywood's coolaste tatueringar måste tillhöra den här wrestling-stjärnan och action-skådespelare (Doom, Be Cool, The Rock, Scorpion King, The Game Plan...).


Her kan du få en samoansk tatuering

Johnny Depp


David Becham


Robbie Williams


Brad PittVärldens mest macho tatueringar: Skaffa en tatuering kan du vara stolt över, du också!

Tatueringar är något du bör ha i ditt liv. En dålig tatuering, du kommer att ångra för resten av ditt liv. Därför är det viktigt att göra lite forskning om dig själv innan du går till en tatuerare.

Här i TatueringsGuiden vi alltid säga att du aldrig att välja kjdelige tatuering som din tatuerare kommer med, utan istället ser fram något unikt på egen hand. Har du acceptera tatuerens förslag kan du se fler risker till andra som går med samma tatuering som du gör - och det kan lova dig är inte något roligt!

Det här bör du göra för att få en originell tatuering som du kan vara stolt över:

  1. Hitta en design du gillar. Vi rekommenderar att du använder denna databas med tatueringar, eller du kan också hitta många bra tatueringar här. Båda dessa är originella, prisbelönta tatueringar producerats av världens bästa tattoo-designers. Köp en billig medlemskap här istället för att bara välja en tatuering hos din tatuerare.
  2. Skriv ut den tatuering du gillar bäst. När du har hittat en tatuering som du vill skriva ut utformningen av tatuering, eventuellt kan du skicka mönstret direkt till din tatuerare (detta är enkelt med de två tjänster som nämns ovan). Var noga med att skriva ut stora format (hel A4-sida).
  3. Hitta en skicklig tatuerar. Du kan använda vår katalog för att hitta en tatuerar. Då kan du vara säker på en erkänd tatuerar.
  4. Tipsa din tatuerare exakt hur du vill att tatuering. Var specifik om position och dimensioner, diskutera eventuellt med din tatuerare första.

Och det är det! Tatueringar är en del av er, och därför är det viktigt att du följer ett förfarande som är över. På så sätt får du en tatuering kan du vara super med för resten av ditt liv.

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige