Hitta en originell tatuering du kan vara stolt över

Om du går direkt till din tatuerare för att skaffa en tatuering, så är det stor risk för att du kan få samma tatueringsdesign så många andra...

Använd god tid för att hitta din tatuering. Även om din tatueringar kan tas bort är just meningen att det kommer att vara där för resten av ditt liv...

Du har förmodligen hört liknande uttalanden tidigare:

"Idag är det vanligare att ha tatueringar än att inte ha det. För att verkligen vara originell, måste du inte tattovere dig."

Många människor som tatuerar sig går direkt till en tatuerare och hittar en design, utan att fundera noga igenom vad de verkligen gör. Tatueringar har bara blivit mer och mer populära, och du måste spendera gott om tid för att hitta en unik design.

Originella tatueringar
För att verkligen skilja dig ut med en tatuering måste du ha en originell tatuering, oavsett storlek eller form. Det är därför en dålig idé att hitta tatueringsdesign hos en tatuerare.

En tatuering ska vara personlig. Du måste använda mycket tid för att hitta en unik tatueringar som säger något personligt om dig. En tatuering säger något om dig och din identitet.

Hur får man en originell tatuering?

Du har två val för att hitta en originell tatuering:

Alternativ 1: Använd tatuering-designer
En möjlighet för dem som vill spendera en massa pengar, är att anställa en tatueringsdesigner för att skapa en originell tatuering för dig. Detta är dock mycket pengar om resultatet blir bra.

Är du konstnärligt begåvad kan du även prova att skapa en design för sig själva. Eller så kan du få en kreativ vän att göra det.

Alternativ 2: Använd en tatueringsdatabas
Det bästa är att använda denna tatueringsdatabas. Här är världens största samlingar av originella tatueringsdesign. Denna stora samling av unika tatueringar har även fått flera utmärkelser.

Du kan ändra mönster och sätta din personliga prägel på dem. Till exempel kan din tatuering vara i vilken färg och storlek som helst, och du kan göra ändringar av ditt tatuering-mönster.

Resultatet är att du får en unik design på din tatuering som du kan vara stolt över för resten av ditt liv!

Vilken typ tatuering ska du välja?
Det är många alternativ: Tribal tatueringar, kinesiska tecken, djurmotiv, drake-tatueringar, keltiska tatueringar, eller något annat. Möjligheterna är många.

Det första du måste bestämma dig för är den typ av tatuering du skal välja. Du kanske redan har beslutat om en märkning, eller du fortfarande tänker på det. Vårt råd är att betala vad det kostar för en professionell tatueringsdesigner (om du har råd med det, det är inte billigt!), eller använd en tatueringsdatabas.

Tatueringar är kulturarv
Tatueringar är inte något "övergående mode," och alla dem som tror så tar verkligen grundligt fel. Tatueringar har en lång tradition i mänsklighetens historia, och faktiskt har man spårat tatueringar hela vägen tillbaka till början av mänskligheten.

Tatueringar har varit en del av den eurasiska kultur ända sedan tidig stenålder. Urbefolkninger hela världen har varit en viktig del att tatuera sig. Japanska tatueringar har funnits i flera tusentals år.

Tatueringar är kulturarv, de är en del av människans historia. Ikoner som Angelina Jolie, Mike Tyson, 50cent, och Johnny Depp, de bär alla sin del av kulturarvet. De har alla originella tatueringar som säger oss något om sig själva.

Tatueringar är kommersiell industri
Den kommersiella aspekten av tatueringsindustrin gör att fler går direkt till en tatuerare och skaffa en tatuering, utan att reflektera över att detta verkligen är en kommersiell industri. Du måste ta ansvar för att hitta en originell design själva, och inte göra några snabba beslut bara för att tatueraren har bråttom.

Hitta en originell design på egen hand, antingen genom att betala en tatuering-designern eller använda bra tjänster som säljer tattoo designs, och du kommer att få ett resultat som ni kan vara nöjda med för resten av ditt liv.

Hitta din dröm-tatuering redan i dag

Om du vill ha en originell tatuering så måste du göra lite undersökning själva:

  1. Tänk på vad du vill: Var på din kropp vill du ha din tatuering? Vilken typ tatuering vill du ha? (använda nästa punkt som inspiration)
  2. Hitta ditt originella design: Besök denna tatuerings-databas, sök bland tusentals professionella design och ändra dessa mönster så att du kan få en personlig tatuering.
  3. Vis din tatuering till tatuerar: När du har hittat en tatueringsdesign du gillar, skicka det till tatuerar via e-post, eller skriva ut den och ta den till tatuerar.
  4. Få din tatuering: Hitta en tatuerar som är duktiga med nål, och som har god hygien. Kontrollera referenser om möjligt. Berätta för din tatuerare var du vill ha din tatuering, och han kommer att tatuera dig. Du har nu fått en tatuering som du kan vara stolt över resten av ditt liv.
  5. Om du skulle ångra senare: Lite av tjusningen med tatueringar är att de kommer att hålla livet ut. Om du vill ta bort din tatuering sen, så kan du göra det idag med laser, helt smärtfritt!

Lite mer information om tatueringsdatabasen
Tjänsten startades 2006, har vunnit flera priser och har en av de största databaser på Internet med professionella tatueringsdesign i en mängd olika kategorier.

Med denna sajt har du många möjligheter: Du kan hitta färdiga och origanella tatueringsdesign direkt från sajten, eller du kan ändra dessa tatueringar med dina egna och gör det till din egen stil.

Det kostar några få dollar för att få tillgång till databasen, men det är väl värt pengarna. De använder en säker betalning lösning, där du har möjlighet att få en återbetalning av alla dina kostnader, och du kan få pengarna tillbaka av någon anledning.

Med andra ord: Med tatueringsdatabasen kan du få en originell tatuering utan risk.

Extern länk: Hitta din tatuering i tatueringsdatabasen

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige