Kända tjejer med sexiga tatueringar

Sexy tatueringar til kvinnor, från Angelina Jolie, Ana Beatriz Barros, Pamela Anderson, Alyssa Milano.

Angelina Jolie

Angelina har röstat världens mest sexiga kvinna AskMen, Maxim, och nästan alla andra "mest-sexig" tävlingar som är värda att nämna. Hon har en sinnessjuk väl tiger tatuering på Korsryggen, och många andra innovativa och originella tatueringar över hela kroppen.
Alyssa Milano

Den amerikanske skådespelaren-drottningen har ett par tatueringar på fotled och en på baksidan av höger axel.Megan Fox

Transformers-stjärnan har en tatuering på baksidan som säger "Vi kommer alla att skratta åt förgyllda fjärilar", plus ett par andra små tatueringar här och där. Lekkere!
Pamela Anderson

Pamela var kanske den viktigaste anledningen till att taggtråd-tatuering på overarmen har blivit så populär i dag. Pamela har också en stor tatuering som går från botten av Korsryggen och en bra bit upp baksidan.Ana Beatriz Barros

Ana Beatriz Barros har en otroligt söt tatuering på Korsryggen. Korsryggen är kanske det populäraste stället att tatuera för flickor. Och på goda grunder, resultatet är ofta fantastisk!

Skaffa en tatuering du kan vara stolt över!

Precis som alla berömda stjärnor. Originala tatueringar på tjejer ser mycket bra ut också.

denna sajt med tattoo designs hittar du prisbelönta original-tatueringar - det kostar bara några dollar för att få full tillgång till dessa tatueringar!

Allt du behöver göra är köpa et medlemskap, och då kan du hitta en tatuering som är perfekt för dig. Det kommer att vara bra att hitta något som du verkligen gillar här, att säga det så här! Du får en 8-veckors pengarna-tillbaka-garanti, och det är dessutom inte en fråga om mer än ca $ 40 dollar! Hitta din favorit-tatuering här!

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige