Databaser med tattoo-design

Här har vi samlat in de största och bästa sidor för tattoo design på Internet.

Tattoo design på nätet hittar du på denna sidan. Detta är vår favorit, med många tatueringar av hög kvalitet, designade av några av världens främsta tatuerare.

Sidan har många miljoner medlemmar och är en av de mest populära tatuering webbplatser på nätet. Om kvaliteten är avgörande, kan du börja söka efter den perfekta tatueringen här.

Fördelar: Många tatueringar, stort urval. Skapa en automatisk kinesiska, japanska eller arabiska tatuering med en generator som ovesetter ord och namn från engelska. Sökfunktionen för att hitta tatueringar, förutom att du kan bläddra i kategorier.

Ingen tjänst är bättre när det kommer till den ursprungliga konstruktionen. De har nästan allt man kan tänka ut för det mesta, inklusive tribal tatueringar, Dragon-tatueringar, korsningar och stjärnor, korsrygg-tatueringar, butterfly tatueringar, keltiska tatueringar, fisk och djurmotiv, egyptiska tatueringar, gothic tatueringar, armband och tatueringar -- mycket, mycket mer. Designad av några av världens bästa tattoo-designers.

Sidan har et stort urval av tatueringar för många olika kategorier. Databasen innehåller tusentals prisbelönt design. Här hittar du de flesta, men de har ett särskilt fokus på stam tatueringar, drakar, insekter, djur och de gotiska och keltiska mönster.

Medlem-baserad webbplats med många tatueringar (Senast vi kontrollerat, nya tatueringar postat regelbundet). Snyggt och överskådligt plats där det är lätt att bläddra tatueringar och hitta precis den typ av tatuering du vill ha. Dessutom, videor med tips om tatueringar, live show om tatueringar som du kan strömma över Internet mm.

Bra tatueringar som vi inte har sett någon annanstans!

tattoo

(TG rekommenderar)

Hitta tattoo
Hitta din tatuering här!

Tatuering galleri
Hitta bilder på världsberömda kändisar och mer!

Gör det ont?
Är det en smärta att tatuera sig?

tattoo

(TG rekommenderar)

Förstasidan  |  Om TatueringsGuiden.com  |   Vilkor  |   Kontakta oss  |  

© 2018 TatueringsGuiden.com - Stockholm, Sverige